Zwembad de baan
Gouderak

Welkom op de website van Zwembad de Baan te Gouderak.
Op deze website zult u alle informatie kunnen vinden omtrent ons prachtige zwembad.
Heeft u toch nog op of aanmerkingen/ vragen, neem gerust contact met ons op.
Go to Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend van 14.00 – 17.00 en in de vakanties van 13.00 tot 17.00. Buiten de vakanties om op woensdag en in het weekend wel van 13.00 – 17.00.

Go to Kluisjes

Kluisjes

Bij de kleedkamers is een aantal kluisjes geplaatst, na inworp van een munt van 50 eurocent kunt u uw eigendommen hierin veilig opbergen. Bij de kassa kunnen dus geen spullen meer worden afgegeven!

Van de voorzitter

Het afgelopen seizoen is er weer het nodige gedaan als vrijwilligerswerk, als elk jaar het zaag- en snoeiwerk, straatwerk, en het nodige preventief onderhoud als schilderwerk en machine onderhoud. Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat Gouderak een zwembad heeft, maar niets is minder waar. Het zwembad bestaat dankzij de inspanningen van al die vrijwilligers die zich sinds de oprichting van de Stichting Zwembad Gouderak, balangeloos hebben ingezet. Namens het bestuur en naar ik hoop alle bezoekers van het zwembad een welgemeend;
Dank jullie wel !

Het afgelopen jaar hebben we financiële steun mogen ontvangen, van de Rabo club support het mooie bedrag van € 1.101,01 waarvoor onze dank aan alle leden van de Rabobank die op ons gestemd hebben. Van het Oliebollen comité ontvingen wij het mooie bedrag van €1.700,00 ( lees hierover meer op blz. 4). Deze bijdragen zullen besteed worden aan vervanging van de duikplank, de huidige duikplank is gescheurd en reparatie blijkt niet meer mogelijk te zijn.

We kijken natuurlijk ook vooruit en realiseren ons dat we komend seizoen al weer 49 jaar bestaan, wat betekend dat we al gestart zijn met voorbereidingen voor het 50 jaar bestaan in 2021. We hebben een aantal dorpsgenoten bereid gevonden ons als bestuur te ondersteunen door een groot deel van de voorbereidingen en het maken van plannen en draaiboeken op zich te nemen.

Wij kijken samen met jullie weer uit naar een fijn en aangenaam seizoen met mooi zwem weer en hopen iedereen deze zomer weer te ontvangen in ons aller zwembad.

Adriaan Visser

Vragen of Opmerkingen?