Zwembad de baan
Gouderak

Welkom op de website van Zwembad de Baan te Gouderak.
Op deze website zult u alle informatie kunnen vinden omtrent ons prachtige zwembad.
Heeft u toch nog op of aanmerkingen/ vragen, neem gerust contact met ons op.
Go to Openingstijden

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend van 14.00 – 17.00 en in de vakanties van 13.00 tot 17.00. Buiten de vakanties om op woensdag en in het weekend wel van 13.00 – 17.00.

Go to Kluisjes

Kluisjes

Bij de kleedkamers is een aantal kluisjes geplaatst, na inworp van een munt van 50 eurocent kunt u uw eigendommen hierin veilig opbergen. Bij de kassa kunnen dus geen spullen meer worden afgegeven!

Van het bestuur

Als ik deze tekst schrijf is het buiten koud en nat. De vorst heeft net plaatsgemaakt voor regen. Er is zelfs de afgelopen dagen geschaatst. U raadt het al, het is de week voor Kerst. Terwijl we druk bezig zijn met het kerstmenu zijn wij als bestuur en vrijwilligers van het zwembad al bezig met de voorbereidingen van het nieuwe zomerseizoen. We hebben er zin in. En tegelijk staan we voor een aantal uitdagingen.

U heeft het vast meegekregen met ons jubileum afgelopen jaar: het is hoog tijd dat we de bak van het zwembad onder handen gaan nemen. Na 50 jaar is daar wel groot onderhoud nodig. We hebben een commissie in het leven geroepen die zich daarover buigt. Of daar deze zomer al een plan voor is gaan we meemaken. Maar er wordt hard aan gewerkt, dat is een ding dat zeker is.

Afgelopen seizoen is Karin gestopt als badjuf en zweminstructrice. We zijn enorm blij dat ze zolang bij ons heeft gewerkt en ze zich met veel plezier en energie in heeft gezet. Het vertrek van Karin maakt dat we voor de uitdaging staan om een goede nieuwe zwem instructeur/instructrice te vinden die het ochtendzwemmen en het schoolzwemmen voor zijn of haar rekening gaat nemen. Wij hopen dat ten tijde van het verschijnen van dit boekje deze persoon of personen is gevonden. Maar, mocht het niet zo zijn, dan hopen we ook dat u met ons meedenkt en ons tipt. Want wij willen zowel het schoolzwemmen als het ochtendzwemmen in stand houden.

Wij, bestuur en personeelsleden, wensen u een prachtige zomer, met veel zonuren en verfrissing in ons zwembad De Baan.

Hartelijke groet,

Elisabeth van Zijl

Vragen of Opmerkingen?